Hoortoestellen

Merken
Wij werken met alle grote Europese merken van hoortoestellen (zoals AUDIOSERVICE, BERNAFON, GN RESOUND, OTICON, PHONAK, SIEMENS, WIDEX,..). Hierdoor hebben we een grote keuze om voor iedereen een oplossing op maat te vinden.

Modellen
In functie van uw behoeften en budget kiezen we samen een hoortoestel waarmee u een proef gaat starten. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze:

Achter het oor
Dit zijn de klassieke hoortoestellen die voornamelijk gebruikt worden voor matig tot zware hoorverliezen. Deze hoortoestellen kunnen reeds geleverd worden vanaf de basis prijscategorie.

Achter het oor (open aanpassing)
Deze hoortoestellen worden gebruikt voor lichte hoogfrequente hoorverliezen. Ze zijn erg discreet en comfortabel in het oor.

Achter het oor (luidspreker in het oor)
Deze toestellen behoren tot de laatste generatie van hoortoestellen. De luidspreker bevindt zich namelijk in de gehoorgang, dit geeft u niet alleen een meer natuurlijke klank maar ook meer versterking. Ze kunnen zowel voor lichte als zwaardere hoorverliezen aangepast worden. Deze hoortoestellen zijn erg discreet en comfortabel in het oor.

In het oor
Deze hoortoestellen zijn geschikt voor personen met een licht tot matig hoorverlies en een normale gehoorgang. Bij personen met een groter verlies geven deze toestellen echter vaak onvoldoende versterking. Ze zijn discreet maar geven minder comfort.