Hoe werken wij

Hieronder geven wij u een overzicht van hoe wij te werk gaan:

1) Hoortest
Kom langs voor een gratis en vrijblijvende hoortest. Uit de resultaten kunnen we afleiden of u al dan niet in aanmerking komt voor een hoortoestel. Dit neemt slechts 15 minuten in beslag, dus twijfel niet langer om even binnen te springen!

2) Bezoek bij de NKO-arts
Indien u in aanmerking komt voor een hoortoestel, dan neemt u een afspraak bij de NKO-arts. Wij helpen u met plezier met het vinden van een arts in uw buurt. De NKO-arts neemt opnieuw een hoortest af en geeft u een voorschrift mee. Met dit document kan u gratis en vrijblijvend een hoortoestel uitproberen. Dit voorschrift geeft u tevens recht op gedeeltijke terugbetaling van hoortoestellen door de mutualiteit.

3) Keuze hoortoestel
Op basis van uw hoorverlies, uw behoeften en budget, kiezen we samen een hoortoestel dat u kan uitproberen tijdens de proefperiode. U kan steeds verschillende types hoortoestellen vergelijken.

4) Proefperiode
De proefperiode duurt gemiddeld 4 tot 6 weken. Elke week nemen we een afspraak om uw hoortoestellen te evalueren en eventueel bij te regelen om u een beter resultaat te bezorgen.

5) Aankoop hoortoestel
Wanneer u tevreden bent van de resultaten van de hoortoestellen, neemt u voor de tweede keer een afspraak bij de NKO-arts. Deze controleert nogmaals de hoortoestellen en ondertekent het voorschrift. Hiermee hebt u recht op gedeeltijke terugbetaling van de mutualiteit. Bij de facturatie werken we steeds met het derdebetalersysteem zodat u slechts de opleg betaalt.

6) Dienst na verkoop
Op al onze hoortoestellen hebt u steeds 5 jaar garantie. Deze garantie kan uitgebreid worden (diefstal en verlies) dankzij ons omnium contract. Alle afspraken voor bijregelingen en onderhoud zijn inbegrepen in de aankoopprijs van uw hoortoestellen.