audicare

…we care for your hearing!

Wij zijn een onafhankelijk hoorcentrum dat in 2010 werd opgericht vanuit het idee dat u en uw gehoor een persoonlijke en service gerichte aanpak verdienen.

Intussen staat audicare reeds 7 jaar trouw tot uw dienst in haar verschillende vestigingen in Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Het is nog steeds met dezelfde gedrevenheid dat wij u een maximale service en kwaliteit bieden aan scherpe prijzen om u een beter gehoor en een hogere levenskwaliteit te bezorgen. Want de tevredenheid van onze klanten is waar wij het keer op keer voor doen!

Hoe doen wij dit? Wij informeren u eerlijk en objectief over alle hooroplossingen in functie van uw behoeften en budget. Daarom werken wij met alle merken van hoortoestellen en laten wij deze vrijblijvend en gratis testen zo lang als nodig, met de mogelijkheid tot een vergelijkende proef. Om de beste resultaten te bekomen, zo dicht mogelijk bij uw specifieke behoeften en in functie van uw oren, werken wij met de allernieuwste technologie in hoortoestel aanpassingen (speechmapping). Ook zorgen wij voor de vlotte afhandeling van uw dossier bij de mutualiteit en werken wij met het derdebetalersysteem. Op al onze hoortoestellen krijgt u 5 jaar garantie en gratis nazorg.

Voor ons staan u en uw gehoor centraal!

Tot hoors,

Het audicare team